Huisjes

Last minute!

vakantiehuis
4 personen

Dit exclusieve vakantiehuis bevindt zich op een prachtige locatie aan de rand van natuurgebied de Weerribben-Wieden in Giethoorn. Het vakantiehuis is geschikt voor vier personen en ligt op 50m van het water.

Bekijk deal!
heerlijkehuisjes.nl (€439)
ze125 vakantiehuis zeeland grijpskerke 623c87cd257e5
2 personen

“Cato” is een van de drie vakantieverblijven die Zeelandelijk rijk is ze liggen in het hart van het mooie eiland Walcheren, op een van de mooiste uitvalshoeken van het eiland.

Bekijk deal!
heerlijkehuisjes.nl (€235)

Zomervakantie!

landschapscamping de grimberghoeve vakantiehuis 551c6d0ed5
5 personen

Dit super leukevijf persoons vakantiehuis ligt in het kleine plaatsje Notter vlakbij Rijssen. Het staat op een kleinschalig vakantiepark in de zogenaamde Reggestreek. De Reggestreek is gelegen op de grens van Twente en Salland in het groene Overijssel.

Bekijk deal!
heerlijkehuisjes.nl (€431)
ov051 vakantiehuis overijssel ossenzijl 59777dad78
4 personen

Midden in het natuurpark de Weerribben en toch een luxe manier om het campinggevoel te beleven. Door de overdekte veranda kunt u altijd genieten van het uitzicht op het water. Vanaf het terras kunt u als gast van Recreatiepark De Kluft heerlijk zwemmen, vissen of kanoën.

Bekijk deal!
heerlijkehuisjes.nl (€358)
tpp007 vakantiehuis zuid holland noordwijk 12608c98a2
6 personen

Dit prachtige zespersoons mobilehome is gelegen op Parc Du Soleil nabij de zee en het strand. Komt u heerlijke uitwaaien op het strand of een prachtige wandeling maken door de duinen? Uw kinderen vermaken zich opperbest in het overdekte zwembad of in het indoor speelparadijs.

Bekijk deal!
heerlijkehuisjes.nl (€289)