login

Sfeervol hotel met rijke historie in het pittoreske Oudeschild

Hotel De Zeven Provinciën
Prijs Vanaf € 25,00 p.p.
Nachten 1
Adres De Ruyterstraat 60
Postcode 1792 AK
Plaats Oudeschild
Telefoonnummer
Website De Zeven Provinciën
Het oudste hotel (sinds 1666) op Texel ligt direct onder de Waddendijk bij het mooie vissersdorpje Oudeschild. In dit hotel verbleven de oude zeehelden als Michiel Adriaanszn.

de Ruyter in lang vervlogen dagen, om uit te rusten van hun lange tijden op zee of te wachten op gunstige wind om te vetrekken naar de Oost. Als hotel draagt het de naam "De Zeven Provinciën", vernoemd naar het vermaarde vlaggenschip van De Ruyter, die in 1666 als opperbevelhebber in de Tweede Engelse Oorlog streed.

De kamers beschikken over eigen douche en wc. Alle kamers zijn voorzien van televisie, boxspringbedden, koffie- en theefaciliteiten en zijn gesitueerd op de begane grond met eigen opgang. Tevens kan men gebruikmaken van een gezamenlijke, rustige tuin. De kamers zijn allen rookvrij.

Op Texel geniet u van natuur, rust en ruimte. Heerlijke fiets- en wandeltochten, natuurexcursies, een bezoek aan Ecomare of winkelen in Den Burg. Het dorp Oudeschild biedt een gezellige vissershaven, een rijke historie met oa de Texelse Reede, Garnalenvistochten, zeehondenexcursies, Kaap Skil (voorheen het Maritiem Jutters Museum), heerlijke verse vis, strand en nog veel meer.

Arrangement Zoeken


583
arrangement(en) gevonden