login

Overnachten in Havenhotel Texel

Hotel Havenhotel Texel
Prijs Vanaf € 74,25
Nachten Diverse mogelijkheden
Adres Haven 2
Postcode 1792 AE
Plaats Oudeschild
Telefoonnummer
Website Havenhotel Texel
Vogels spotten kunt u met de verrekijker die in elke kamer aanwezig is. Texel is in ieder jaargetijde aantrekkelijk. De uitgestrekte stranden bieden eindeloos vertier, u kunt er genieten van de vele zonne-uren die dit Waddeneiland kent.

Het hotel beschikt over zes comfortabele kamers welke in 2015 allen van nieuwe bedden zijn voorzien. Iedere kamer is royaal uitgerust met o.a. eigen badkamer (douche/toilet), koelkastje (gratis bronwater rood/blauw), gratis koffie/thee (senseo/waterkoker) faciliteit, kluisje, haardroger, flatscreen TV, airconditioning en gratis wireless internet. De kamers bieden uitzicht op haven en/of Waddenzee. Het ontbijt is inclusief en wordt geserveerd in Brasserie TX dat een uniek uitzicht op de havenmond en de Waddenzee heeft. Op een steenworp afstand ziet u alle schepen de haven in en uit varen.

Vanaf 6-11-17 t/m 22-12-17 is onze horeca alleen geopend op vrijdag/zaterdag/zondag van 11.00 tot 15.00 uur. Ons hotel is dagelijks boekbaar voor overnachtingen incl. ontbijt (B&B). In de directe omgeving (50 mtr) zijn 2 restaurants in de prijsklasse eenvoudig/goedkoop en luxe/duur.

Vanaf 23-12-16 is onze horeca alle dagen geopend. Tijdens de kerstdagen is ons restaurant beide kerstdagen vanaf 17.00 uur gesloten. Oudejaarsavond zijn we tot 22.00 uur geopend.

Het hotel heeft een eetcafe, een snackbar en op de eerste etage een brasserie met een uniek en schitterend uitzicht over de haven en Waddenzee. De keuken is geopend tot 20.30 uur. Voor slecht 25,75 euro serveren wij ons populaire 4 gangen vismenu.

Het pand is niet geschikt voor mindervaliden of voor mensen die moeilijk ter been zijn. Het hotel beschikt niet over een lift.

In de gezellige dorpjes als Den Burg en De Koog vindt u restaurants, cafés en winkeltjes met typisch maritieme souvenirs. Heeft u EcoMare nog niet bezocht? Dit centrum voor de Wadden en de Noordzee is voor groot en klein verrassend. Het voederen van de jonge en oude zeehonden is er steeds weer een belevenis.

Arrangement Zoeken


583
arrangement(en) gevonden