login

Prins Hendrik Texel overnachten

Hotel Prins Hendrik Texel
Prijs Vanaf € 103,50 p.p.
Nachten 2
Adres Stuifweg 13
Postcode 1794 HA
Plaats OOSTEREND
Telefoonnummer
Website Prins Hendrik Texel
Echt Texelse stilte
Geluid van vogels. De geur van de Waddenzee, op nog geen twintig meter van het hotel. De stil malende wieken van de molen temidden van natuurgebied De Bol. Bij Prins Hendrik maken we u deelgenoot van de rust.


Algemene informatie

De aanblik van het hotel heeft de sfeer van een jachthuis. Stijlvol, aangenaam, uitnodigend. Hotel Prins Hendrik staat op één van de mooiste locaties van Texel: op een steenworp afstand van de Waddenzee en omringd door drie natuurgebieden.

Alle faciliteiten

- Een prachtige lobby met sfeervolle haard, comfortabele zithoek en leestafel.

- Een terras op het zuiden, omringd door bomen.

- Een restaurant, waar ons bescheiden menu meebeweegt met de seizoenen.

- Lunchpakketservice. Voor mensen die graag goed voorbereid gaan wandelen of fietsen.

- De bar, waar u in alle rust een drankje kunt drinken na een enerverende dag op het eiland.

- Aparte feest- en vergaderzaal De Schorren. Als u iets te vieren heeft, of graag wilt vergaderen in een sfeervolle omgeving.

Eten en drinken

Ons restaurant is de plek waar u kunt proeven van lokaal eten en drinken. Eitjes van de boer en verse sapjes bij het ontbijt. Een Texels biertje in de middag. Smaakvol dineren bij een licht roze kleurende avondlucht.

Terwijl u rustig uw koffie drinkt en een eitje tikt, wordt de wereld rondom Prins Hendrik wakker. Op het ontbijtbuffet staan zoveel mogelijk verse, lokale producten. Geniet van zelfgemaakte jam, yoghurt, muesli en Texels brood.

Beschrijving
Ruime kamer | max. 2 personen | ruimte voor een kinderbed.

Deze ruime comfortkamers zijn allemaal te vinden op de begane grond en de eerste etage van het hotel. De stijlvolle inrichting geeft gasten die verlangen naar rust net dat beetje meer.

Ruime kamers met douche, toilet en badkamerproducten | lcd-tv | radio | comfortabele zithoek.

De comfortkamers zijn ingericht met warme kleuren. In de zithoek met kunt u, dankzij de stoelen met hoge rugleuning, heerlijk lezen. Het uitzicht op de Waddendijk door de grote ramen is verbluffend.

Arrangement Zoeken


583
arrangement(en) gevonden