login

Weekend escape

Hotel Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud
Prijs Vanaf € 105,00 p.p.
Nachten 2
Adres Koningin Julianaweg 98
Postcode 8453 WH
Plaats Oranjewoud
Telefoonnummer 0513433533
Website Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud
Met onze weekenddeal profiteert u van de beste prijzen voor een korte break en kunt u elke ochtend genieten: het ontbijt is namelijk inbegrepen!
De deal geldt alleen bij een verblijf van minimaal 2 nachten op vrijdag, zaterdag en zondag.


Ons hotel is prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van het pittoreske dorpje Oranjewoud, op slechts 10 minuten rijden van het Abe Lenstra Stadion en het Thialf IJsstadion, wat het uitermate geschikt maakt voor alle sportevenementen. Mocht u in Heerenveen zijn, bezoek dan vooral Museum Belvédère met een collectie van moderne en hedendaagse kunstwerken van Friese kunstenaars.

Gasten die van buitenactiviteiten houden, worden verwend met een breed aanbod van natuurwandelingen en fietstochten. Er is genoeg te beleven, waaronder zwemmen, zeilen en vissen op de vele Friese meren en kanalen en zelfs op de Noordzee.

Streekinformatie:

Het Oranjewoud ligt aan de oostelijke rand van de stad Heerenveen. Het Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud Hotel ligt in het midden van het bos. De vele, onderling verbonden rivieren, kanalen en meren van Friesland bieden watersporters de mogelijkheid om te gaan varen en windsurfen. Het is een heerlijke plek voor natuurliefhebbers.

Zeilen
Friesland staat bekend om zijn wateren. U kunt zeilen op de Friese meren en kanalen, het IJsselmeer, de Waddenzee (de zee tussen Friesland en de eilanden) of de Noordzee. Wellicht de grootste attractie in de zomer is het 'Skûtsjesilen', een zeilwedstrijd met grote, oude houten boten ('Skûtsje').

Zwemmen
Een van de belangrijkste vakantie-activiteiten is zwemmen. Niet alleen in één van de vele openbare zwembaden, maar ook in de meren, kanalen en de zee. De kwaliteit van het zeewater is uitstekend en trekt elke zomer veel zwemmers aan. Zonnebaden: u kunt in uw zwemkleding op de dijken genieten van de zon en eventueel een duik nemen in het water. Vissen: hier kunt u zowel met uw hengel aan de oever van een meer of een kanaal gaan zitten of u kunt zich inschrijven voor zeevissen met een boot op het IJsselmeer, de Waddenzee of de Noordzee.

Voetbal
Het stadion van Heerenveen is genoemd naar de enige echte voetbalheld van Friesland: Abe Lenstra. Het Abe Lenstra Stadion heeft een capaciteit van 14.400 overdekte zitplaatsen, waarvan er ongeveer 600 zijn gereserveerd voor de gastsupporters. De Europese en de wereldkampioenschappen schaatsen zijn hier gehouden en het stadion is ook de thuisbasis van de ijshockeyploeg van Heerenveen, de Flyers.

Arrangement Zoeken


583
arrangement(en) gevonden