login

Appartementenhotel Bos en Duin

Hotel Appartementenhotel Bos en Duin
Prijs Vanaf 118,33 per nacht per appartement, afhankelijk van gekozen appartement
Nachten vanaf 1 nacht
Adres Bakkenweg 16
Postcode 1797 RJ
Plaats Den Burg,Texel
Telefoonnummer
Website Appartementenhotel Bos en Duin
Appartementenhotel Bos en Duin ligt op een schitterende locatie op het eiland. Pal aan het Texelse Dennenbos en Nationaal Park "Duinen van Texel". Het Texelse Noordzeestrand is op ongeveer 1,5 km. De ideale plek om even helemaal weg te zijn.

U verblijft in een compleet ingericht appartement, met gezellige woonkamer met open-keuken en separate 2-persoons slaapkamer. De bedden zijn opgemaakt en ook handdoeken en keukenlinnen zijn inbegrepen.
Badkamer met wastafel, douche en toilet. Gratis gebruik van Wifi.
's-morgens staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar in het gezellige restaurant Bosq (inclusief).

OF

4-persoons appartement met 2 slaapkamers inclusief uitgebreid ontbijtbuffet in Restaurant "Bosq".

Het appartement bestaat uit een gezellige living met open-keuken, 2 separate tweepersoons slaapkamers en een badkamer met wastafel, douche en toilet. In de slaapkamers zijn de bedden opgemaakt en ook handdoeken en keukenlinnen zijn aanwezig. Gratis gebruik van Wifi netwerk.

Het ontbijtbuffet wordt dagelijks geserveerd in het restaurant "Bosq" dat zich in het hotel bevind. U kunt hier 's avonds ook terecht voor een culinair diner (reserveren aanbevolen) of een drankje aan de bar.


TIP: Ook voor een verrassend en culinair diner kunnen wij u ons restaurant van harte aanbevelen! Er is een mogelijkheid om ter plaatse fietsen te huren (ook e-bikes). Alle appartementen van Bos en Duin zijn rookvrij en in een aantal appartementen is uw huisdier van harte welkom (toeslag).

Arrangement Zoeken


583
arrangement(en) gevonden